Tuesday, 20 November 2012

Im sorry.

Assalamualaikum.
Hey stpm candidates !

Alhamdulillah, STPM Penggal 1 dan settle.So how? InsyaAllah it will be okay. tapi nota2 dalam ni masih banyak yg takde. Saya ingatkan nak tambah lagi. Boleh jadi rujukan untuk junior2 kita akan datang. Ingatkan cuti2 ni bolehlah focus buat nota tapi MasyaAllah, malasnya tak usah cakaplah. Padahal hari2 duk melangut je berangan2 dalam bilik. hehe. Malas mungkin sbb dah habis beban kita kan. heee tapi InsyaAllah, walaumacamanepun saya tetap nak tambah lagi nota2 untuk penggal 1. untuk memudahkan junior2 stpm nanti.

Ermm korang yg dah ambik stpm, apa yg korang buat dgn buku eh? jual balik? atau simpan je? Kawan saya cadangkan supaya derma kat library atau sedekah je kat junior akan datang. Atau kalau nak jual, jual dengan harga yang murah. Err dalam bilik saya banyak sangat nota2 kecik utk setiap subjek. Ingat nak bg bg jugak. Sbb kalau simpan pun .. hehe buat penuh barang je. tak muat bilik nak simpan kotak :D

Atau korang ada cadangan lagi menarik? share it ! Apa2 pun, kita kena dah get ready for the next sem. cadangnya nak beli buku awal sikit so boleh buat revision tapi cikgu pun  sure lg guna buku apa. takpelah.ada hikmahnya dah tuu. apa2pun, harap kita semua berjaya dalam STPM 2012/2013. Semoga Allah permudahkan segalanya ye. InsyaAllah. Chaiyok chaiyokk!

No comments: