Friday, 21 December 2012

Debaran.

Assalamualaikum and Hi.


Makin terasa tak debaran nak bukak sekolah? Makin berdebarr tunggu result sebenarnya. Success or Repeat? hehe kita rinduuu sgt nak masuk sekolah. Rasa macam orang gila dah duduk rumah without doing nothing. adalah basuh pinggan sikit, jemur kain, lepas tu duduk jeee tercongok dpn tv . Bosan bosan bosan.

Bila masuk sekolah, mulalah busy nanti. Ye la, tahun dpn pun dah start PBS kan. Masih ada ke yg taktau soalan assigment kita utk sem dpn dah keluar? Kalau tak tau , boleh tekan link bawah ni ye.


Agak2 ada ke yg dah mula ? Kita dah mula jugak buat research sikit2. Disebabkan saya rasa BM paling interesting , saya start dgn BM. kumpul maklumat tentang karangan yang diberi. InsyaAllah nanti bila sampai masa kita kongsi yee, Sbb sy pun tak tgok betul2 lagi. Baru kumpul je dulu. hehe

Oh ya, persiapan sekolah dah beli? Tahun dpn pengajian AM kena sediakan Jangka Sudut, Pensil Colour dengan Kalkulator. Graph paper tentu2nyaa. Macam makin mencabar tapi insyaAllah , kita sama2 boleh buat. 


Apaapapun, Good luck ye korang. 

boleh ikuti kami disini :
STPM STUDENTS GROUP


sumber gambar : googleimage

No comments: