Thursday, 20 December 2012

STPM : Kerja Kursus Pengajian AM Penggal 2



PENGAJIAN AM 
KERTAS 4
KERJA KURSUS
( KERJA PROJEK )


Pilih satu daripada tema di bawah ini dan sediakan kerja kursus (kerja projek) yang panjangnya
tidak melebihi 5000 patah perkataan.

Tema 1
Ekonomi: Perniagaan

Tema 2
Prasarana: Pengangkutan

***


Ermm, macam tak tercapai dek akal . nak buat yang mana ye? :/ 5000patah pekataan k. *pengsan*


25 comments:

[ Yuyu Atiqa ] said...

nak dapatkan info lebih lanjut kat mana ya tentang kerja kursus ni?

Mohd Asnari Taim said...

Ya .. nk tau pbduan wat kja prjk ni jat nn ya ?

DAYANOS said...

tuan punya blog buat yg mana ye ?

Sara said...

mana yg lagi senang eh? perniagaan ke pengangkutan?

Anonymous said...

Ada contohnya tak?

Anonymous said...

Tak tahu nak pilih tema yang mana..
ada cadangan tak?

Anonymous said...

mungkin pengangkutan lebih sng

Anonymous said...

lebih mudah kalau pilih perniagaan..banyak yg boleh diketengahkan..tapi yang utama, kalian punya isi utk diolah dan tahu bagaimana untuk peroleh data bagi kajian yang kalian akan jalankan..

nur zadiqah said...

tema perniagaan..bagus..senang sikit cari maklumat..

Anonymous said...

pengangkutan lebih senang, kecilkan tajuk

RAJ RAJA said...

saya telah memilih peniagaan.sebab lokasi kajian lebih lekat dengan tempat tinggal saya.
saya rasa peniagaaan macam senanglah!!!

Anonymous said...

boleh x bgi conth mcm mn nak buat objektif kajian dan lain-lain lagi utk tema perniagaan..

Anonymous said...

macam mane ek na contok pls

Rallesty Ozzty said...

Sy pilih PERNIAGAAN :)

Anonymous said...

gua x kisah ape korang pilih....gua cuma nk contohnya......

Anonymous said...

ada info tentang tema perniagaan ?sharing is caring ok >,<

Anonymous said...

bleh bg contoh?

Muhammad Noor said...

blog budak form 6 ni berapa orang admin dia ? mcm ramai je ? :P

Muhammad Noor said...

blog budak form 6 ni berapa orang admin haa ? mcm ramai je ? hahahahah :P

Syahida Fatiha said...

ada contoh tak ?

miemi said...

erm... kalu buat borang soal selidik mesti ikut format ke?? fon dan size nya???

Anonymous said...

ada tak contoh kerja kursus ni?? sangat buntu skarang ni..x tau nak wat pa da..huhuu :(

Anonymous said...

PERNIAGAAN : SAYA AMBIL TAJUK PERANAN PERNIAGAAN TAMBAH NILAI PRABAYAR TELEFON BIMBIT. ALHAMDULILAH BERJALAN DENGAN LANCAR

Aty Sha said...

Weyh . sape amek subjek sejarah ea . emargil ak . yang buad kebudayaanmcm ak buad wayang kulit . so . ak nak buku korg ea .. dgn PA . skaly . ak buad perniagaan ahh . sng .

syafiq ryzal said...

weyh korang da siap ke projek pa ni?? tnggal bbrapa hari je kene hantar..