Wednesday, 19 December 2012

Tajuk Kerja Kursus Form 6. (PBS)


Assalamualaikum heyya! 

Haa macamane dah lama cuti? sekolah dah nak bukak ni. kena kembali ke rutin sekolah yeee, bangun awal. hehe ni kita nak bgtau yang Manual PBS utk tingkatan 6 dah keluar. untuk batch 12/13 ye. 

so, korang boleh download manual tu dekat laman web MPM.


Korang tekan je link tu dan boleh lah download. mudah je, so nanti boleh lah kita usha usha apa yg perlu dilakukan tahun depan. Cikgu sy kata, lagi bagus kalau terus buat research pasal tu. atleast bersedia sikit ye tak? takpee. nanti kita kongsi sama2 eh.

good luck!

3 comments:

Gadis Bertudung Merah said...

Good Luck!!~

dieyra said...

gud luck n do ur best ya ! :)

Dieyra said...

gud luck n do ur best !